Indufor perustaa uuden yhtiön Pohjois-Amerikkaan

May 18, 2015

Indufor perustaa uuden yhtiön Pohjois-Amerikkaan

Indufor Group ilmoittaa perustaneensa uuden yhtiön palvelemaan Pohjois-Amerikan markkinoita. Indufor Pohjois-Amerikan toimisto sijaitsee Washingtonissa, Yhdysvalloissa.

Pohjois-Amerikan palvelut rakentuvat Indufor Groupin laajaan asiantuntemukseen Euroopassa, Aasian-Tyynenmeren alueella sekä kehittyvissä talouksissa. Tarkoituksena on muutaman vuoden kuluttua tarjota Induforin palveluita uusille asiakkaille metsätalouden ja -teollisuuden arvoketjujen jokaisessa vaiheessa. Alussa palvelutarjonta kohdistuu niin sanotuille impact-sijoittajille, institutionaalisille sijoittajille, kehitysrahoittajille ja kansalaisjärjestöille. Palvelutarjonta kattaa sijoitusneuvonnan, metsä- ja metsäteollisuusinvestointien due diligence -palvelut, kestävän liiketoiminnan strategiat, kestävän maankäytön arvioinnit, sekä projektisuunnittelut ja -arvioinnit.

Jeffrey Hatcher johtaa uutta yhtiötä. Yhtiön henkilöstöön tullaan rekrytoimaan asiantuntijoita joiden asiantuntemukselle on kysyntää yksityisen ja julkisen sektorin asiakashankkeissa Yhdysvalloissa, Kanadassa, Meksikossa ja Karibian alueella.

Indufor Group on johtava metsä- ja bioalan asiantuntijaorganisaatio, joka tarjoaa korkealaatuisia neuvontapalveluita yksityisen ja julkisen sektorin asiakkaille yli 35 vuoden kokemuksella. Indufor tukee asiakkaitaan ympäri maailmaa vihreän talouden mahdollisuuksien hyödyntämisessä sekä ilmastonmuutoksen torjunnassa. Indufor Group on luotettava kumppani metsän, maaseutuympäristön ja metsäteollisuuden kestävässä ja vastuullisessa hoidossa. Tavoitteemme on jättää vihreämpi ja turvallisempi maailma tuleville sukupolville.

More Information

Jeffrey Hatcher

Managing Director of Indufor North America

More News

Connect with Our Global Experts

Contact Us