Indufor Group laajenee Australiaan

October 9, 2014

Indufor Group on perustanut uuden yhtiön Melbourneen Australiaan. Uusi yhtiö, nimeltään Indufor Asia Pacific (Australia) Pty Ltd, aloittaa toimintansa välittömästi kuuden kokeneen metsä- ja metsäteollisuusasiantuntijan voimin. Indufor hakee nyt kasvua Aasian ja Oseanian alueen markkinoilta, jossa asiakkaamme investoivat sekä istutusmetsiin että niitä hyödyntävään teollisuuteen.

Indufor auttaa asiakkaitaan konkretisoimaan metsiin perustuvaa biotaloutta ja vihreää taloutta. Tarjoamme yrityksille nyt entistä vahvemman globaalin perspektiivin liiketoimintojen kehittämiseen Aasiassa ja Oseanian alueella vastuullisella ja kestävällä tavalla.

Indufor aikoo jatkaa laajentumistaan. Näemme vahvaa metsäsektorin kasvupotentiaalia myös Afrikassa sekä edelleen Latinalaisessa Amerikassa. Euroopassa metsäsektori jatkaa entistä korkeamman jalostusasteen tuotteiden, kuten biotuotteiden, kehittämistä.

Indufor on vuonna 1980 perustettu kansainvälinen konsulttiyritys, joka toimii metsätalouden, metsäteollisuuden ja ympäristöhallinnan alalla. Palvelupaletti kattaa metsä- ja metsäteollisuuden investointien suunnittelun, metsäomaisuuksien arvottamisen, metsä- ja biotuoteteollisuuden raaka-ainehuollon ja tuotteiden markkinoiden kehittämisen, metsävarojen inventoinnit ja kartoittamiset, strategioiden ja politiikkojen kehittämisen, ilmastonmuutoksen torjuntaan liittyvät tehtävät, sekä kehityskonsultoinnin. Asiakkaina ovat sekä yksityinen että julkinen sektori. Helsingissä sijaitsevan emoyhtiön liiketoiminnasta yli 95% tapahtuu Suomen rajojen ulkopuolella. Induforin omistaa johto ja henkilöstö.

More News

Connect with Our Global Experts

Contact Us