Anders Portin on nimitetty Induforin johtavaksi asiantuntijaksi 2.5.2011 alkaen

April 20, 2011

Indufor Oy on nimittänyt Anders Portinin johtavaksi asiantuntijaksi 2.5.2011 alkaen. Portin on koulutukseltaan metsänhoitaja. Hän on aikaisemmin työskennellyt Metsäteollisuus ry:ssä.

Indufor palvelee metsäalan sekä yksityisiä että julkisia toimijoita. Anders Portinin tehtävä Induforissa on kehittää molempien liiketoiminta-alueiden asiantuntijapalveluita ja toimia asiantuntijana erityisesti metsäpolitiikkaan liittyvissä toimeksiannoissa.

”Induforilla on erittäin vahva osaaminen metsäsektorilla sekä hyvä maine asiakkaiden tarpeiden ymmärtämisessä. Yrityksen edelläkävijyys ja palveluliiketoiminnan kansainvälisyys ovat tulevaisuuden menestyksen kannalta avainasemassa. Metsä- ja luonnonvarapolitiikka on hyvin mielenkiintoisessa vaiheessa sekä kansallisesti, EU:ssa että globaalitasolla. Uusiutuvien luonnonvarojen käyttö on laajasti
myötätuulessa. Samanaikaisesti metsien tarjoamat hyödyt mutta myös näkemykset yhteiskunnassa muuttuvat ja monipuolistuvat. Uskon, että Induforin tapaisella monipuolisella asiantuntijaorganisaatiolla on hyvät mahdollisuudet yhdessä asiakkaidensa kanssa kehittää uudentyyppisiä ratkaisuja”, Anders sanoo.

Induforin toimitusjohtajan Suvi Anttilan mukaan Induforilla on kestävään kehitykseen tähtääviä metsähankkeita eri puolilla maailmaa ja viimeaikaiset toimeksiannot ovat vahvasti painottuneet metsien merkitykseen ilmastonmuutoksen torjunnassa sekä laittoman ja kestämättömän metsien käytön estämiseen. “Odotamme mielenkiinnolla yhteistyötä Andersin kanssa ja uskomme, että hän tuo asiakkaidemme kannalta mielenkiintoisen lisän Induforin kansainväliseen tiimiin”, Suvi sanoo.

More News

Connect with Our Global Experts

Contact Us